"مجله نظامی"جامعترین مجله اینترنتی نظامی ایران

THE FIRST IRANIAN MILITARY JUORNAL
دائرة المعارف نظامی و تسلیحاتی مجله ی نظامی ، با قرار دادن نوعی متفاوت از اطلاعات نظامی پنجره ای جدید به روی علاقه مندان باز نموده است.قرار دادن اطلاعات نظامی و تخصصی که کمتر به آنها پرداخته میشود به همراه تصاویر کمیاب و جالب از ویژگیهای این مجله ی اینترنتی میباشد،همچنین شما دوستان عزیز میتوانید مطالب جالب خود را به ایمیل مجله ارسال کنید تا با نام خود شما به نمایش در بیاید.با تشکر
پربیننده ترین مطالب

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

روسیه و هند به دور آخر ایجاد جنگنده مشترک نسل پنجم می رسند

مجله نظامی به نقل از روزنامه ی روسی " گازتا . رو" : سخن در خصوص مدرن کردن T-50 روسی نیست که در حال حاضر آزمایشات نهایی دولتی را در روسیه سپری می کند بلکه در خصوص هواپیمای جدیدی است که لازم است آنرا از صفر طراحی کرد. کارشناسان معتقدند که روند اجرای آن بیشتر از 5 سال طول می کشد. کمپانی " سوخوی" باید از نو جنگنده ی نسل پنجم T-50 را برای هند طراحی کند ، در صورتی که مذاکرات مربوط به ساخت این ماشین با موفقیت سپری شوند. این اخبار را نماینده ی مجموعه ی صنعتی دفاعی سوخوی که چندی پیش در مذاکرات مربوط به این جنگنده  در بانگالورهند حضور داشت به روزنامه ی " گازتا رو" اعلام کرد.

هواپیمای Fifth Generation Fighter Aircraft باید اصلاحیات صادراتی T-50 روسی را داشته باشد وقرار است همراه با طرف هندی برای نیروی هوایی هند ساخته شود. اکنون بر اساس برنامه ساخت T-50  ، پنج هواپیما برای نیروی هوایی روسیه تولید شده است که فعلا آزمایشات را سپری می کنند. این نماینده به روزنامه ی " گازتا رو " گفت : " آن هواپیمایی که در روسیه پرواز می کند به درخواست نیروی هوایی روسیه ساخته شده است ، اما نیاز نیروی هوایی هند کاملا با روسیه فرق دارد. بنابراین هواپیما باید عملا از صفر طراحی شود. البته برپایه T-50 خواهد بود و از آن تحولاتی که در زمان ساخت آن دریافت شده است استفاده خواهد شد اما جنگنده ی هندی هواپیمای دیگری است".


                                                    sukhoi T-50 PAK FA

وی شرح داد که تصویر فنی هواپیما مشخص نشده است اما بخش اعظم محتویات الکتریکی آن معلوم شده و همچنین برخی از سیستم های هواپیما نیز فرق خواهد کرد.در ضمن هندی ها احتمال تجهیز این هواپیما به موشک مافوق صوت " برامس" را بررسی می کنند ، این موشک ها بر پایه موشک های مشترک ضد کشتی " یاخونت" ساخته شده اند. خود هواپیما پس از طراحی به هند فرستاده خواهد شد. نماینده ی مجموعه ی صنعتی دفاعی به دشواری مشخص کرد که چه زمانی کار بر روی پروژه ی هواپیمای جدیدی به اتمام می رسد اما خاطر نشان نمود که چندین سال طول می کشد.


                                موشک برامس زیر بدنه سوخوی 30 نیروی هوایی هند


این نماینده ی بیان داشت : " تا پایان سال ما این روند را آغاز خواهیم کرد اما زمان اتمام آن به فاکتورهای زیادی مرتبط است از جمله به صورت حساب هایی که با اجرای سیستم ها ، دستگاه ها و مشخصات مرتبطند. در کل ایده ی این کار در این است که طرحهای اولیه به صورت نقشه در آمده ، برنامه ای برای دستگاه ها تهیه شود و از جمله برنامه ریزی برای کسانی که در هند کار خواهند کرد. یک بخشی از جزئیات در هند تولید خواهد شد و اکنون این قسمت در حال بحث و بررسی است".

کمپانی " سوخوی" به " گازتا رو" اطلاع داد که آماده اند دور کامل طراحی هواپیمای جدیدی را با احتساب به نیازها و تقاضاهای نیروی هوایی هند اجرا کنند ، در عین حال کمپانی " سوخوی" با استناد به سری بودن اطلاعات و عدم تصمیم گیریهای نهایی از اعلام جزئیات ممانعت کرد.جنگنده ی نسل پنجم T-50 توسط کمپانی " سوخوی" در سال 2010 تولید شد. قابلیت مانور ، سرعت مافوق صوت کروز و کمتر دیده شدنش آنرا از ماشین های نسل پیشین متمایز می سازد. غیر از روسیه ، آمریکا و چین نیز جنگنده های نسل پنجم تولید می کنند.لازم به ذکر میباشدمقامات هندی در سالهای اخیر تلاشهای فراوانی در راستای برتری نظامی خود در منطقه صورت داده اند.


         نارندرا دامورداس مودی نخست وزیر هند در حال بازدید از جنگنده های نیروی هوایی این کشور

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۴ خرداد ۹۴ ، ۱۸:۳۷
MILITARY ADMIN

فناوری طراحی شده توسط چین قادر است امکانات جنگی آمریکا در فضا را به صفر برساند.

در گزارش متخصصان انستیتوی درگیری های جهانی در همکاری وابسته به دانشگاه کالیفرنیا آمده است: فناوری طراحی شده توسط چین قادر است امکانات جنگی آمریکا در فضا را به صفر برساند. این گزارش برای کنگره آمریکا تهیه شده بود و در ماه مارس منتشر شد. در این گزارش آمده است که چین برنامه فضایی را طراحی می کند که از طرح های مشابه آمریکا، روسیه و اروپا عقب نمی ماند. کارشناسان هشدار می دهند که در صورت بروز مقابله و درگیری، تکامل فناوری فضایی چین می تواند برای ماهواره های نظامی آمریکا خطرناک باشد. انتخاب ماهواره ها به عنوان هدف بالقوه قابل درک است زیرا تمام قدرت دفاعی آمریکا وابسته به آنهاست.

ولادیمیر دوورکین، کارشناس نظامی روسیه در این خصوص گفت: آمریکایی ها هنگام تأمین اطلاعات برای هر گونه عملیات جنگی تجسسی و یا کنترل آنها، وابستگی زیادی به ماهواره ها دارند. از اینرو ظاهر شدن هر گونه طرح و آزمایش فناوری که بتواند بشکلی فعالیت فضایی آنها را مختل سازد طبیعتا باعث نگرانی آمریکا می شود. آمریکایی ها نگران رسیدن چین به این سطح هستند، یعنی زمانی که سیستم ضدماهواره ای چین بتواند بطور واقعی توان فضایی آمریکایی ها را در هدایت ارتش  از فعالیت بیاندازد. برنامه فضایی جنگی چین طراحی انواع مختلف تسلیحات برای تمام مدارها جهت از کار انداختن ماهواره ها و دستگاه های فضایی را در نظر می گیرد. کارشناسان آمریکایی همانا به این موضوع توجه می کنند.

ولادیمیر یوسییف همکار روس آنها در این خصوص چنین گفت: چین نه تنها در حال طراحی امکاناتی برای نابودی مستقیم فنی ماهواره ها بلکه « کور کردن» آنهاست. از جمله از طریق ارسال ماهواره های کوچک بسوی دشمن احتمالی و محاصره و « کوری» آن. کارهادر این زمینه جریان داشته، اما باید دید در چه سطحی قرار دارند. احتمالا کارها بیشتر در سطح آزمایش انجام می شود. چین قادر است آمریکا را در فضا به مبارزه بطلبد و پایگاه فنی برای این کار را ایجاد کرده است. در وهله اول در زمینه طراحی تسلیحات ضد ماهواره ای.


Shenzhou-10  پروژه                                                          

کنستانتین سیوکوف، تحلیلگر نظامی در این باره گفت: چین در حال ساخت فناوری واقعی است. چین از عهده ساحت چنین تسلیحاتی بر می آید. چین به ساخت سلاحی می پردازد که در عرصه های دیگر نیز می تواند از عهده رقابت برآید. آمریکایی ها لیزر جنگی کشتی پایه برای زدن موشک ها را ساخته است. چین نیز چنین لیزرهایی می سازد. آمریکا در حال بررسی ایجاد لیزرهای فضا پایه برای زدن موشک های بالستیکی است و چین نیز همین کار را می کند. باید به چین به عنوان کشوری نگریسته شود که توانسته به سطح بالایی در عرصه فناوری برسد. چین فاصله خیلی کمی با کشورهای پیشرفته دارد که در سالهای نزدیک طی خواهد شد.

در ماه آوریل سال گذشته، سی جین پین رئیس جمهور چین از ضرورت وجود چین در فضا و امکان دادن جواب مناسب به نظامی گری فضا توسط کشورهای رقیب قبل از همه آمریکا صحبت کرد. در ماه ژوئیه سال گذشته مطابق با اطلاعات سرویس ویژه آمریکا چین موشکی را آزمایش کرد که برای نابودی ماهواره ها در مدار اطراف زمین ساخته شده است. البته این آزمایش با نابودی هدف همراه نبود. کارشناسان متذکر شدند که این دومین آزمایش در زمان حکومت رهبری جدید چین است. اولین آزمایش در ماه مه سال 2013 میلادی انجام شد. در آن زمان چین رهگیر های جنبشی فضا پیما را به مدار رساند. این دستگاه هدف را با حساب قدرت ضربه و بدون تضعیف کلاهک نابود می کند.



اگر به این نکته توجه شود که چین در سال 2007 میلادی اولین آزمایش جدی سلاح ضد ماهواره را به انجام رساند، پیداست که در حال تکامل قدرت بالقوه خود در این عرصه است. البته کارشناسان بعید می دانند که چین سلاحی در فضا مستقر کند اما با این وجود روی ساخت چنین تسلیحاتی کار می کند.لازم به ذکر است چین بر خلاف آمریکا عضو کنوانسیون سازمان ملل در باره ممنوعیت استقرار تسلیحات در فضاست.



۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۴ خرداد ۹۴ ، ۱۶:۳۲
MILITARY ADMIN